Kolding Lastvognscenter

Transport og fragt

Kolding Lastvognscenter, også kaldet KLC, er et lastvognsværksted lokaliseret i Kolding. De har hovedfokus på at yde den bedste service hurtigst muligt, så lastbilen kommer hurtigt ud på vejen igen.

Reparation og service af lastvogne

På deres værksted i Kolding tilbyder KLC både reparation og service af lastbiler af alle slags – uanset om der er tale om reparation af kærrer, trailere, hydraulik eller noget helt fjerde.

KLC har et team af mekanikere med mange års erfaring. De har også fokus på løbende efteruddannelse, så alle mekanikere altid er opdateret på de nyeste metoder og tiltag. KLC investerer desuden løbende i den nyeste teknologi, bl.a. diagnose- og fejlfindingsudstyr, så de altid kan yde det bedste resultat for deres kunder.

KLC har desuden også eget hydraulikværksted med en tilknyttet servicevogn. Det sikrer kunderne hurtig assistance ved driftstop midt på vejen.

Totalleverandør til transportbranchen

KLC er ikke kun et lastvognsværksted, der tilbyder reparation og service af lastvogne. De er faktisk totalleverandør til transportbranchen – og de sælger således også blandt andet kærrer og påhængsvogne samt reservedele til lastvogne.

KLC producerer desuden deres egne wirehejs systemer for både lastvogne og kærrer, som tilpasses efter kundens ønsker og behov. Derudover tilbyder KLC også forskellige typer af ladopbygninger samt monterer forskellige typer kraner.

KLC er således den ideelle samarbejdspartner for vognmandsfirmaet, der har behov for at holde lastvognene på vejen så meget som overhovedet muligt.

 

Telefon: 7550 3388

Mail: klc@klc.dk

Adresse: Platinvej 55, 6000 Kolding

Hjemmeside: https://klc.dk/

Besøg Kolding Lastvognscenter