Jysk IT

IT

Jysk IT er en it-virksomhed bestående af 40 medarbejdere med hovedkontor, lager og værksted i Billund. Jysk IT er en stor spiller i flere store undersegmenter, heriblandt salg af it-udstyr (heriblandt pc’er, mobiler, tablets, kameraer, printere), support og fjernstyring, backup, datasikkerhed, tele- og internetforbindelser.

Salg af udstyr

Jysk IT er Danmarks største leverandør af IT til blandt andet landbruget og kender derfor til kravene, der stilles til nyt it-udstyr. Jysk IT leverer blandt andet nye pc’er, printere, blækpatroner, PDA’er og tablets, overvågningskameraer og lignende og de går højt op i at matche it-udstyr til en virksomheds specifikke behov.

Support og fjernstyring

Jysk IT kan hjælpe til, når der opstår problemer med it i virksomheden, for eksempel hvis et program ikke virker eller et printer ikke vil mere. De tilbyder ubegrænset telefonsupport til alle kunder, hvor de dagligt bliver udfordret med nye problemstillinger, spørgsmål og opgaver, som de bruger deres brede vifte af viden og erfaring til at løse for deres kunder.

Backup

Jysk IT tilbyder både lokal backup til for eksempel eksterne harddiske eller netværksdrev og online backup til eksterne servere i sikrede datacentre. De sørger for at dataen altid er sikker og tilgængelig for kunden, selv hvis en eller flere computere skulle gå ned eller man bliver offer for et hackerangreb.

Datasikkerhed

Jysk IT har i samarbejde med advokatfirmaet TELLUS lavet en sikkerhedspakke, som skal klæde virksomheder på til at opfylde alle de nye GDPR-krav. Jysk IT tilbyder en gennemgang af al it-udstyr og hjælper med at få IT-dokumentationen på plads og giver kunden et overblik over datasikkerheden. Jysk IT har desuden konkrete værktøjer og materialer, så kunden bliver klar til fremtidens kontrolbesøg.

Tele- og internetforbindelser

Jysk IT tilbyder både tele- og internetforbindelser. De kender mulighederne for internet via fiber, kobber og mobilt bredbånd og de skræddersyer altid den bedste løsning til kunden.

Telefon: 76 60 22 22

Mail: it@jyskit.nu

Adresse: Majsmarken 1, Billund

Hjemmeside: https://jyskit.nu/

Besøg Jysk IT