HOUSE4IT

IT

HOUSE4IT er et professionelt IT-firma, tilbyder innovative, fremtidssikrede og økonomiske løsninger til både små og mellemstore virksomheder i Kolding og omegn. De kan hjælpe med alt fra diverse kommunikationsløsninger og fibernet til IT-support, IT-sikkerhed og IT-outsourcing. HOUSE4IT tilbyder ingen standardløsninger, men laver skræddersyede løsninger i samarbejde med kunden.

Cloud-løsninger

HOUSE4IT tilbyder forskellige cloud-løsninger, som kan lette arbejdes i langt de fleste virksomheder. Der er her bl.a. tale om Microsoft 365, VPS hosting, kommunikationsløsninger i form af IP-telefoni samt fibernet og bredbånd. Løsningerne tilpasses den enkelte kundes behov, så der aldrig betales for mere end der er behov for – men der sikres også skalérbare løsninger, så der nemt kan skaleres op og ned efter behov.

Support og salg

HOUSE4IT tilbyder professionel IT-support til bade små og store virksomheder – og her er der tale om såvel support efter behov eller deciderede supportaftaler, så de altid står til rådighed, når der er brug for – både remote og on-site. HOUSE4IT tilbyder desuden IT-outsourcing og dermed at tage sig af al IT-driften i en virksomhed, så du som virksomhedsejer, ikke skal tænke på andet end din kerneforretning. Sidst men ikke mindst står HOUSE4IT også klar til at rådgive og finde det rette udstyr til din virksomhed ud fra lige netop dine behov.

Sikkerhed

HOUSE4IT tilbyder diverse sikkerhedsløsninger, så du kan være helt sikker på, at din data er godt sikret og ikke kommer i de forkerte hænder. Der er her tale om bl.a. spamfilter, backup, antivirus og meget mere. De tilbyder også skræddersyede sikkerhedsaftaler, så du får beskyttet alt fra din virksomheds lokalnetværk og mailsystemet til de enkelte computere og servere. Det er et beskyttende ”tag”, som beskytter din virksomheds daglige drift og økonomi og sikrer mindst mulig risiko for tab af data i tilfælde af alt fra brand til tyveri.

Telefon: 70 21 47 00

Mail: support@house4it.com

Adresse: Kokholm 1A, 6000 Kolding

Hjemmeside: https://www.house4it.com/

Besøg HOUSE4IT