Firmagave ApS

Kultur og underholdning

Firmagave-shop er som navnet måske antyder en virksomhed, der sælger firmagaver. Det er dog ikke en helt almindelig firmagaveshop – det er nemlig en gaveshop, hvor medarbejderne helt selv kan bestemme deres julegave. I dag handler det ikke længere bare om at give alle ansatte den samme gave – den klassiske kedelige gavekurv. Det handler om at give de ansatte en gave, som de rent faktisk ønsker sig og som de bliver rigtig glade for. Det handler i bund og grund om at vise medarbejderne at man som chef sætter pris på deres indsats – uanset om der er tale om en firmajulegave eller en helt almindelige personalegave.

Giv dine ansatte adgang til et gavesortiment

Som arbejdsgiver kan det være svært at vælge én enkel gave, som passer til alle medarbejdere – og det bliver bare endnu sværere, når man har en virksomhed med vidt forskellige ansatte. Det er derfor en dårlig idé at tage chancen med en specifik gavetype eller gå på kompromis og vælge en kedelig standardiseret firmagave. Hos firmagave-shop.dk får du adgang til et spændende udvalg af gaver til dine ansatte. Du vælger bare dit budget, og så får den enkelte medarbejder adgang til et gavesortiment indenfor budgettet og kan så helt selv vælge deres firmagave.

Sådan fungerer det

Det er måske svært og tidskrævende at finde den helt perfekte gave, der passer til alle medarbejdere – men det er nemt og hurtigt at bestille ved firmagave-shop.dk. Her skal du blot vælge dit budget per medarbejder og antal ansatte.

Herefter foregår alt andet helt automatisk. Du bliver oprettet i systemet, og du får dit helt eget login, som dine ansatte kan tilgå med en adgangskode – og så sætter vi selvfølgelig i fællesskab en deadline for, hvornår alle ansatte skal have valgt deres firmagave. Når alle ansatte har udvalgt deres firmagave inden for den aftalte deadline, så bliver gaverne sendt til firmaadressen til den aftalte tid, og så bliver der selvfølgelig også sendt en samlet opgørelse over de udvalgte pakker.

Du skal derfor ikke gøre meget mere end at indtaste nogle få enkelte oplysninger – og så selvfølgelig sende loginoplysninger rundt til de ansatte, og så ordner firmagave-shop.dk resten.

Telefon: 69144400

Mail: info@firmagave-shop.dk

Adresse: Niels Bohrs Vej 12B, Kolding

Hjemmeside: https://firmagave-shop.dk/

Besøg Firmagave ApS