Fire Hjul

Transport og fragt

Fire Hjul er et fleksibelt biludlejningsfirma med afdelinger i både Kolding, Horsens og Aarhus. Fire Hjul slår på nem og billig biludlejning, og de tilbyder et stort udvalg af både små og større biler samt varevogne og flyttebiler.

Personbiler

Fire Hjul har et stort udvalg af både mikrobiler, små biler, familiebiler og store biler, så der findes biler til ethvert behov. Bilerne kan lejes én dag, en uge og endda helt op til 6 måneder eller et år – og så følger der altid 100 km i prisen med uanset bilens størrelse. Bilerne kan bookes online på deres hjemmeside – og så kan de afhentes i den ønskede afdeling. Bilerne kan herefter afleveres 24 timer i døgnet i alle afdelinger.

Biludlejning hos Fire Hjul er ideelt, hvis man i en kortere periode har brug for en bil. Det kunne f.eks. være til en familieudflugt i weekenden, en uges kursus langt væk fra hjemmet og arbejdspladsen eller besøg hos familie, der bor længere væk. Man slipper på den måde for at være afhængig af busser og tog i byer, som man ikke kender.

Varevogne

Fire Hjul har et udvalg af både mindre og større varevogne til transport af diverse gods. Varevognene kan også lejes i et ønsket antal dage, uge eller måneder – alt efter behov – og her følger der også 100 km med i prisen.

Udlejning af en varevogn hos Fire Hjul er ideelt, hvis man har brug for en bil med plads til transport af nogle større genstande – eller blot mange genstande samtidig. Det kan f.eks. være i forbindelse med et byggeprojekt eller en mindre flytning. Det er for mange en mere behagelig løsning end at leje en trailer.

Flyttebiler

Fire Hjul har også et udvalg af flyttebiler og autotransporter, som man lejes både for en enkelt dag, en uge, en måned eller mere.

Udlejning af en flyttebil eller autotransporter hos Fire Hjul er ideelt, hvis man skal flytte eller har brug for at flytte et køretøj. Flyttebilen er en god og billig løsning, da man så kan nøjes med få ture mellem det gamle og det nye hjem – frem for med en trailer, hvor der nok skal en del flere ture til.

Udlejning hos Fire Hjul

Alle aftaler hos Fire Hjul biludlejning inkluderer altid:

  • Forsikring
  • 100 km
  • Nye og driftsikre biler
  • Danmarks billigste priser
  • Aflevering 24 timer i døgnet
  • Intet depositum ved betaling med kreditkort

Du kan derfor være sikker på at få en aftale, der passer til dine behov til Danmarks skarpeste pris – uden en masse skjulte udgifter. Du kan leje en personbil, varevogn eller flyttebil her.

Telefon: 70707024

Mail: info@firehjul.dk

Adresse:

Hjemmeside: https://firehjul.dk/

Besøg Fire Hjul