Siger dit stjernetegn noget om dig?

Kultur og underholdning

Ved du hvilken type person, man forbinder med de forskellige stjernetegn? Måske du passer spot on på netop dit stjernetegn, og måske du finder ud af, at du må være født i den forkerte måned. Selvom man bør have sin kritiske sans med, inden man bygger sin egen personlighed op ud fra sit stjernetegn, så er det altid sjovt at opleve, når der er ligheder. Læs med her, hvor vi fremstiller de forskellige stjernetegn og deres “tilhørende” personlighedstyper.

Vædderen 21. marts – 19. april

Vædderen er født i ildens tegn og betegnes som eventyrlysten og udadvent. Vædderen betegnes desuden som en lederfigur, der derfor ofte går forrest. Derudover er vædderen begavet, hårdtarbejdende – men ikke altid villig til at færdiggøre et begyndt stykke arbejde. Han besidder en nærmest magnetisk personlighed til trods for, at han altid siger sandheden – også når ingen andre tør! Mange sportsfolk er væddere, fordi de har meget energi og er gode til at tage imod en udfordring. Vædderen er nemlig impulsiv og kaster sig gerne ud i tingene uden helt at tænke dem igennem først. Vædderen har desuden et stort behov for kærlighed og er en meget trofast partner.

Tyren 21. april – 21. maj

Tyren er rolig og stabil og hader drama. Tyren er meget tålmodig – det mest tålmodige af alle stjernetegn! I hvert fald lige indtil, at der presses for hårdt på. Så kan tyren godt kamme over i et raserianfald, som ingen, ikke engang ham selv, kan kontrollere. Han har det bedst i rolige omgivelser og er meget loyal. Tyren søger generelt trygge omgivelser og høj sikkerhed.

Tvillingen 21. maj – 20. juni

Tvillingen elsker at underholde og være i centrum. Han elsker at snakke – men ikke at fordybe sig i tingene. Han kan være svær at finde ud af, fordi der altid er gang i tingene og ofte skiftes mellem dem. Man siger desuden, at tvillingen ofte har to af sine ting – hvilket også er derfor, han betegnes som tvilling i stjernetegn.

Krebsen 21. juni – 22. juni

Kredsen kan være meget selvmodsigende. Han har et stort behov for tryghed og kan ikke lide, hvis der er nogen, som er på vej ud af hans liv. Han kan være en smule besættende og forsøge at holde fast i folk. Krebsen er også meget loyal og kan godt lide at bruge tid med familien. Krebsen kan virke hård på ydersiden, men hvis man kender ham, så er han blød på indersiden.

Løven 23. juni  – 22. august

Løven er meget charmerende og vellidt. Han kan godt lide at gå forrest og vil altid gerne på eventyr. Løven kan godt lide at bestemme og gå forrest og fortælle andre, hvordan de skal gøre. Også selvom de ikke har spurgt. Løven er til gengæld meget givende, hvis altså ikke du foræder ham – så tilgiver han dig nemlig sandsynligvis aldrig! For løven er kærlighed det vigtigste, og han forventer en stor loyalitet fra sin partner. Hvis en løve går fra dig, så ligger der en god begrundelse bag.

Jomfruen 23. august – 22. september 

Jomfruen er kendt for sin gode orden og behov for at strukturere ting. Hvis der er noget, som skal planlægges, så skal det planlægges til mindste detalje. En jomfru siges også ofte at have virkelig godt styr på sin økonomi – netop pga. sansen for detalje. Jomfruen er desuden vellidt, da han besidder meget empati, men udnyttes desværre også til tider, da han er nem at træde på. Jomfruen er nemlig – modsat løven – en undersåt. Jomfruen er desuden ikke vild med spontanitet, og er man i et forhold med ham, kan man godt regne med, at kærlighed udvises i gaver og handlinger – fremfor ord. Derudover siges det, at jomfruen slår hårdt ned på folk, der laver fejl, men at det kun påpeges, når det er berettiget.

Vægten 23. september – 22. oktober

Vægten er en rigtig god ven, som altid gerne vil kæmpe for dem, der bliver uretfærdigt behandlet. Vægten ønsker at være i et harmonisk forhold, hvor ingen partner bestemmer over den anden. Men trods dette ønske springer han ofte hurtigt ud i forhold og oplever at sidde fast, fordi han ikke har lyst til at opleve disharmonien i et brud. Vægten kendetegnes også ved, at han gerne vil have “lidt af hvert” og prøver altid at finde en god balance – omend det er svært. Vægten klarer sig bedst alene – både i det private og i arbejdslivet, og så har han en tarvelig tendens til at dømme folk på deres udseende.

Skorpionen 23. oktober – 21. november

Skorpionen er ofte gammelklog og velvidende. Det er dog sjælendt, at skorpionen har en stærk, emotionel intelligens, de har nemlig ofte svært ved at finde svaret på deres egen lykke. En skorpion er ofte ekspert i at holde dele af sit liv privat. Man siger derfor, at man kan bo sammen med en skorpion i mange år uden helt at lære ham/hende at kende ordentligt. En skorpion er dog en meget trofast partner – lige indtil du bedrager ham/hende. Så bliver du nemlig aldrig tilgivet!

Skytten 23. november – 21. december

Skytten besidder en naturlig følelse af eventyr og kærlighed til livet. Bueskydningen fungerer som en metaforisk beskrivelse for skytten: Han eller hun er nemlig særlig god til at sigte efter lige det, han/hun ønsker og gøre det til sit eget. Hvis skytten kan finde en partner, der støtter ham/hende i sin selvstændighed, er skytten en meget kærlig partner. Skytten har desuden udstyret med meget held, hvilket også påvirker, at skytten ofte har en fantastisk evne til at tænke positivt!

Stenbukken 22. december – 19. januar

Stenbukken er altid meget hjælpsom. Han/hun går dog også meget op i penge og magt og har svært ved at overlade opgaver til andre, fordi han/hun ikke stoler på andre end sig selv. Stenbukken er dog også god til at have et overblik over tingene og organisere, så det gør ikke noget, hvis opgaverne overlades til ham.

Vandmanden 20. juni – 18. februar

Folk født i vandmandens tegn er ofte kloge intellekter. De nyder at have fokus på den intellektuelle udvikling, hvorfor mange af dem vælger et meget selvstændigt arbejde, hvor de selv sætter tonen. Vandmanden er meget socialt anlagt og får venner, uanset hvor han/hun færdes. Mange vandmænd er udadvendte og nemme at snakke med og lader ikke deres følelser komme i vejen for noget. Vandmanden er styret af innovative tanker, og mange vil ikke kunne sætte sig ind i vandmandens tankegang. Vandmænd bliver derfor ofte betragtet som specielle og deres idéer som excentriske.

Fisken 19. februar – 20- marts 

Fiskens tegn er symboliseret med to fisk, der vender hver sin vej. Dette er ikke tilfældigt, da folk som er født i fiskens tegn har tendens til at stå mellem to veje i livet. Ofte har fisken svært ved, hvordan han eller hun skal leve sit liv, og det er ofte to modsatte retninger, fisken trækkes mod. Fisken har ofte et dramatisk forhold til kærlighed og romantik. Hvis fisken er forelsket, føler han/hun forelskelsen meget hårdt, men så snart kærligheden fejler, vælter hele fiskens verden. Fisken har desuden en tendens til at være meget i sit eget hoved. Fisken har mange tanker og kan ofte virke fraværende i sociale sammenhænge grundet tankemylder. Fisken har ofte en livlig fantasiverden i hovedet, som han/hun nyder at være i. Det kan forekomme som ligegyldighed fra andres perspektiv, men det er langt fra sandheden. Fisken har dyb sympati for andre individer, han/hun er bare meget distræt