Coca-Cola julelastbil hjælper mødre landet over

Transport og fragt

Julelastbilen på tour i rundt i Danmark 

Du kender sikkert Coca-Cola julelastbilen fra reklamerne. Du ved den reklame, der altid kan få dig i julestemning, når intet andet kan? Måske du endda er så stor fan, at du har mødt op, når den famøse lastbil har været på jule-tour i hele Danmark. Udseendemæssigt er den nærmest en oplevelse i sig selv, men den har faktisk et endnu finere formål end at være rent skue.

Julelastbilen skal i år besøge 38 steder i Danmark, hvor den skal køre rundt og sprede juleglæde. Men alt imens en del af julehyggen kan opgøres i frie forlystelser, så er der også en stor del af julen, som kræver et økonomisk bidrag. Men hvad med de, der ikke har de økonomiske muligheder for at holde en god jul for deres børn? Dem hjælper julelastbilen!

Sidste år indsamlede julelastbilen 400.000 kr. ind til mødrehjælpen. Pengene bliver samlet ind, ved at besøgende giver et bidrag til mødrehjælpen og som taksigelse modtager en miniatureudgave af julelastbilen. Sidste år var det så stor en succes, at der måtte bestilles flere minijulebiler under forløbet. Derfor har man besluttet, at julelastbilen selvfølgelig skal ud igen i år!

Julelastbilens makeover

I år har julelastbilen lidt mere at byde på end sidste år. Siden den kæmpe succes og en stor forespørgsel på at se indersiden af lastbilen, har man valgt at lade folk komme ind bagi og tage et instaværdigt selfie med julemanden! Derudover vil der var en stor snekugle placeret ved siden af lastbilen, som man kan komme ind i, og så kan man naturligvis få forfriskelse i form af Coca-Cola!

 

 

En glædelig jul til alle

Det er ikke sjovt at skulle forklare sine børn, hvorfor de ikke kan få den samme jul som deres venner. Det kan opleves som flovt for mange børn, og netop derfor er det så vigtigt, at der er nogle, der træder til og hjælper. Skal du fordi Coca-Cola julelastbilen i år og give et bidrag?