Bæredygtig bambus!

Helse, skønhed og pleje

De små forandringer gælder også

Det kan være svært at omstille sig, hvis man forestiller sig at alt skal forandres helt. Men, vi har gode nyheder! Det behøves du heller ikke! Det gælder nemlig om ikke at fokusere på hele rejsen, men tage små skridt, som hjælper en på vej derhen.

Lige nu møder man begrebet bæredygtighed i nærmest alle henseender – og skønhedsbranchen er ingen undtagelse! I denne sammenhæng har vi genopdaget bambusen! Med bambus i din skønhedsrutine, kan du begynde at tage små skridt hen imod det bæredygtige. Hvordan? Læs med her!

 

Genanvendelige “vat”rondeller 

Genanvendelige vatrondeller er virkelig blevet populære på det seneste. Det er de måske også, fordi det er et relativt nemt skifte at lave. Det eneste “besvær”, du tilføjer til din rutine, er, at du nu skal vaske dine vatrondeller, efter du har brugt dem. De fleste genanvendelige vatrondeller er fremstillet af bambus, hvilket er langt mindre belastende for miljøet, og hvilket egentlig betyder, at de er “bambus”rondeller.

Bambus vatpinde

Bambus har virkelig fået sit gennembrud i skønhedsindustrien på det seneste. Man er nemlig også begyndt at fremstille vatpinde af bambus som, ja, du gættede det, er mindre miljøforurenende end de, der fremstilles af vat. Disse er dog ikke genanvendelige, men stadig langt bedre end de traditionelle. Og hvis du er en af dem, der nemt kan forbruge 3-4 vatpinde om dagen, så bør du virkelig overveje at lave skiftet!

 

Bambus tandbørste

Nu kan du også putte bambus i munden – nemlig når du børster tænder! Førhen producerede man tandbørster i plastik – som vi nok ikke behøves at fortælle dig, ikke er godt for miljøet! Men, hurra! Vi kan stadig børste tænder uden at medvirke til, at jorden går under! Og det er jo rart, for selvom mange gerne vil gøre noget godt for miljøet, skal det ikke ske på bekostning af vores helbred!